Gerets vereerd door PSV: "Geniet enorm van dit soort momenten"

Eric Gerets als trainer van Olympique Marseille
Eric Gerets als trainer van Olympique Marseille Foto: © Pro Shots

Eric Gerets is enorm vereerd dat hij nog een keer terug mag komen bij PSV. Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad.

In 2012 werd hij getroffen door een hersenbloeding waarvan hij nog altijd hinder ondervindt. In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikte hij terug op zijn loopbaan. In de zomer komt hij terug om zijn eigen tegel op de Wall of Fame te onthullen met daarop zijn voetafdruk.

Gerets veroverde als speler met PSV Nederland en later ook Europa. Hij deed dit onder andere met Berry van Aerle en Gerald Vanenburg. “Berry is ook zo'n geweldig mens. Echt. En geen spat veranderd ook. Altijd dat nuchtere en voor niemand bang of onbereikbaar. Ik heb enorm veel bewondering voor hem.”

Later werd Gerets trainer van PSV waar hij destijds werd ontslagen. Dat heeft hij allang een plekje kunnen geven. “PSV is de plek geweest waar ik me als speler jarenlang geweldig thuis heb gevoeld en als trainer ook fijn heb gewerkt.” 

Dat doet veel met de oud-voetballer. “Dat zijn de dingen waar ik nu nog enorm naar uitkijk. Het gaat allemaal niet meer zo makkelijk met me en ik hoop dat mensen er niet van schrikken. Maar ik geniet echt nog enorm van dit soort momenten”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties