Gerbrands: "Bij NAC ben ik waarschijnlijk nog een korte periode"

Toon Gerbrands
Toon Gerbrands Foto: © Pro Shots

Toon Gerbrands zwaaide vorig seizoen af bij PSV. Van een zwart gat is absoluut geen sprake. Zo begon de bestuurder als adviseur bij NAC, waar een nieuwe organisatie moest worden opgezet.

"Mijn goede kennis Jan Mengelers heeft voorheen als bestuursvoorzitter afscheid genomen van een organisatie (TU/e) en zei tegen me dat het het beste is om drie maanden niets aan te nemen. Daarna zou ik genoeg te kiezen hebben en ook dingen kunnen doen die ik zelf echt wil", vertelt Gerbrands in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

In september 2022 ging hij aan de slag bij NAC. "Bij NAC ben ik waarschijnlijk nog een korte periode, maar er is meer waar ik tijd voor heb", geeft Gerbrands aan. "Ik coach op dit moment meerdere topmensen uit het bedrijfsleven, die vraagstukken op het gebied van leiderschap met me doornemen. En soms ook heel persoonlijke situaties."

"Er zijn veel aanvragen voor lezingen en het enige wat me heeft verbaasd, is dat zich geen goede doelen meer hebben gemeld. Ik heb jaren Spieren voor Spieren gediend en had verwacht dat dat nog tot een vervolg zou leiden", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties