Gakpo: "Heb met Van Nistelrooij gesproken, was een goed gesprek"

Cody Gakpo tekent het 'contract' van de supporters
Cody Gakpo tekent het 'contract' van de supporters Foto: © Pro Shots

Het is nog lang niet zeker waar Cody Gakpo vanaf volgend seizoen te bewonderen zal zijn. Als het aan de PSV-supporters ligt, blijft het kind van de club in Eindhoven. Ook woensdagavond lieten de fans hun waardering voor Gakpo blijken.

Na afloop van de wedstrijd was een groot spandoek te zien, met daarop een 'contract' waarop alleen de handtekening van Gakpo nog op ontbrak. Gakpo zette zijn krabbel met een spuitbus in het stadion. "Het was een mooi gebaar natuurlijk van de fans", zegt Gakpo op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen NEC. "Het minste wat ik kon doen was even een krabbel zetten."

"Ik moet even alles op een rijtje zetten", ging de PSV-captain verder. "Kijken wat de mogelijkheden zijn en dan een keuze maken. Ik heb tot nu toe alleen met Ruud van Nistelrooij gesproken en dat was een goed gesprek, maar we moeten kijken wat er allemaal gaat gebeuren. Natuurlijk speelt het WK ook mee in de keuze die ik moet maken. Het WK meemaken is een persoonlijk doel van mij."

Ondanks dat vooraf al wel zo goed als zeker was dat het kampioenschap niet naar Eindhoven zou gaan, kon Gakpo zijn teleurstelling toch niet helemaal onderdrukken. "Uiteindelijk zijn we op een vervelende manier niet kampioen geworden. Dat hakte er ook wel een beetje in na de wedstrijd. Het besef kwam steeds meer dat de manier waarop niet echt fair was."

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties