Gakpo geëmotioneerd door fans: "Het is echt niet te beschrijven"

Cody Gakpo klapt voor de fans
Cody Gakpo klapt voor de fans Foto: © Pro Shots

Cody Gakpo vindt dat PSV een goed seizoen heeft gedraaid. De titel werd weliswaar niet gewonnen. Maar de KNVB Beker én de Johan Cruijff Schaal zijn prima prestaties.

"We hebben de beker gewonnen en deden lang mee voor de titel. De Johan Cruijff Schaal hebben we ook, maar het had allemaal anders kunnen lopen", aldus Gakpo bij ESPN. "Ik ben vooral teleurgesteld. Het is gewoon de manier waarop. Als je al die momenten bij elkaar optelt zou het nu nog steeds spannend zijn. Dat is wel zuur."

De fans maakten een mooi eerbetoon voor hem. "De fans hadden een mooi gebaar. Dat zal ik altijd koesteren", zo gaf hij aan. "Het is echt niet te beschrijven. Het was een heel mooi gevoel. Ik moet het nog allemaal beseffen, misschien dat het daarna nog wat harder in slaat."

Over zijn toekomst denkt hij nu niet na. "Daar ben ik in mijn hoofd nog niet echt mee bezig. Als ik het eenmaal zal beseffen zal het misschien zwaarder worden", zei hij daarover. "Ik denk dat ik het echte gevoel pas ga krijgen als ik een keuze heb gemaakt of ik blijf of ergens anders heen ga."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand