Freek Jansen over PSV-target: "Best wel een bijzonder verhaal"

PSV is achter de schermen natuurlijk al bezig met het vormgeven van de selectie voor volgend seizoen en daardoor wordt de club gelinkt aan een aantal spelers. Eén daarvan is Ryan Flamingo, de speler van Sassuolo die momenteel op huurbasis voor FC Utrecht speelt.

"Die Flamingo is best wel een bijzonder verhaal", begint Jansen in de uitzending van Voetbalpraat van ESPN. "Op zijn achttiende is hij door Sassuolo bij Almere City weggehaald, vorig jaar verhuurd aan Vitesse en nu op de radar bij PSV. Stewart heeft ook al laten vallen dat 'de volgende Mats Wieffer' bij PSV moet komen te spelen."

"Daarmee bedoelt hij dat hij vindt dat je binnen Nederland super scherp moet zijn", gaat de journalist verder. "Spelers onder de top, die goed genoeg zijn om zo'n stap te zetten. Zoals Wieffer, of Veerman in het verleden. Brian De Keersmaecker van Heracles Almelo? Nou ja, wel die categorie. Flamingo heeft bij Sassuolo nog een contract voor één jaar, dus dat zou een interessante speler kunnen zijn."

"Hij kan als verdedigende middenvelder, back en centrale verdediger kunnen spelen. En als Veerman vertrekt, zou dat een goede optie kunnen zijn. Of dat 'bord op schoot-scouting' is? Mwah, als je de goede spelers eruit pikt in Nederland, kun je dat zo noemen. Maar volgens mij is daar niks mis mee", aldus Jansen.

Lees meer:
0 reacties