Flinke verandering in PSV-opleiding: veel talenten vertrekken

De Herdgang vanaf de tribune
De Herdgang vanaf de tribune Foto: © Pro Shots

Bij PSV lopen er dit seizoen veel contracten af van talenten uit de opleiding. Bij sommige spelers moet de club zelfs al voor 1 april beslissen of ze in aanmerking komen voor contractverlenging.

Elfrink schrijft dat de club inmiddels in gesprek is met linksback Koen Jansen en middenvelder Tim van den Heuvel, maar daar is nog geen nieuwe overeenkomst over gemeld. PSV heeft echter nog niet over elke speler een beslissing genomen, schrijft Elfrink in het Eindhovens Dagblad.

Ook over de toekomst van andere talenten bij PSV is nog veel onduidelijk, al heeft Elfrink wel wat vermoedens. “De kans is groot dat Israëliër Tai Abed vertrekt. Zijn contract loopt af en er zijn andere aanbiedingen.

Over de aflopende contracten van aanvaller Julian Kwaaitaal en de verdedigers Yaël Gil y Muiños, Reda El Meliani en Matteo Dams is buiten PSV nog weinig bekend. Gil y Muiños lijkt eveneens te vertrekken, terwijl El Meliani momenteel weinig speelt en Dams het lastig heeft in wedstrijden”, aldus de clubwatcher.

Lees meer:
0 reacties