Feyenoord polste (oud-)PSV'ers: "Dat bleek gewoon niet betaalbaar"

Dennis te Kloese
Dennis te Kloese Foto: © BSR Agency

Feyenoord beleefde afgelopen zomer een productieve transferzomer, maar liep ook een aantal targets mis. Zo zouden de Rotterdammers hebben gepoogd om oud-PSV'er Georginio Wijnaldum terug te halen en ook zou Dennis te Kloese een belletje hebben gepleegd naar Hirving Lozano.

"Slot heeft wel de hoop gehad dat ze zouden zeggen: we halen een speler van vijftien miljoen euro, die we ook nog in de salarishuishouding kunnen impassen", vertelt Gouka in de AD Voetbalpodcast. "Ze hebben ook aan De Vrij – die had nog niet bijgetekend bij Internazionale – en Wijnaldum – die speelt nu in de woestijn – gedacht. Dat soort spelers kunnen met hun ervaring en klasse het elftal een boost geven."

"Maar het moet in de salarishuishouding passen. Wijnaldum had moeten zeggen: 'Ik heb zoveel geld verdiend, ik teken voor een paar jaar en ga daarna wat binnen Feyenoord doen.' Maar uiteindelijk bleek het allemaal niet haalbaar", aldus Gouka. Ook weet de journalist dat Dennis te Kloese een poging waagde bij Hirving Lozano. "Hij wilde zes miljoen euro verdienen, maar dat bleek gewoon niet betaalbaar."

Lees meer:
0 reacties