"Feyenoord heeft het aardig op de rit nu. Beter dan PSV op dit moment"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

De editie van PSV - Feyenoord in 2010 is voor Karim El Ahmadi de mooiste versie van het duel ooit gespeeld. Hij en zijn Feyenoord wonnen toen. Er waren ook mindere edities, zoals de 10-0 in Eindhoven.

''Dat was de ommekeer voor mij'', blikt de oud-middenvelder terug in gesprek met ESPN. ''Ik was onder Mario Been toen twee wedstrijden achter elkaar bankzitter. Daarna kreeg ik de kans in een bekerwedstrijd tegen PSV. Volgens mij hadden ze geen wedstrijd verloren thuis en wij moesten daar heen. Dit was echt een van de mooiste wedstrijden die ik heb gespeeld tegen PSV. Alles kwam samen".

De 10-0 was echter minder fraai, nog altijd is het lastig. ''Bij mij is het een stuk minder geworden sinds ik kampioen ben geworden met Feyenoord. Als ik in Rotterdam loop hebben mensen het alleen over het kampioenschap. Als ik ergens niet anders ben dan in Rotterdam dan beginnen ze daar wel vaak over. Ik heb er wel lang last van gehad, maar het is gebeurd. Die wedstrijd wilde ik heel snel vergeten.''

''Ik ben donderdag naar Feyenoord geweest. Ze maken op mij een goede indruk'', gaat El Ahmadi verder. ''Sinds ze die nieuwe linksback hebben staan ze overal goed. De jongens worden ook steeds fitter. Danilo is gaan scoren en beter gaan spelen. Alireza is opgestaan en Slot heeft het aardig op de rit nu. Beter dan PSV op dit moment. Vooral verdedigend zie ik dat Feyenoord verder is. Vooral Hancko is daarin belangrijk met zijn drive. Hij is aan de bal ook een goede speler. Ik vind hem tot nu toe beter dan Senesi", besluit hij.

Cody Gakpo juicht na zijn doelpunt tegen Polen

Nederland wint voor 50 (!) keer je inzet

Interlands! Het Nederlands elftal speelt zondagavond de Nations League-wedstrijd tegen België. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Oranje. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
PSV -
zo 9 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
PSV -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
FC Utrecht -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Groningen -
-
PSV -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 18 18
2 Ajax 7 17 18
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
Bekijk de hele stand