FC Twente-talent op de radar bij Juventus: "PSV wil hem ook"

Leon ten Voorde
Leon ten Voorde Foto: © Sportfoto-oost

Deze week was Ruud Nijstad op bezoek bij Juventus. De Italianen willen de zestienjarige verdediger van de FC Twente/Heracles Academie heel graag overnemen en ook PSV schijnt geïnteresseerd te zijn.

In de Warming-up bevestigt Leon ten Voorde het nieuws over Nijstad, die er in Enschede goed opstaat. "Hij heeft laatst al een keer meegetraind met FC Twente. Ze zijn al een tijdje bezig om hem te binden, maar de concurrentie is moordend, zelfs uit het buitenland", weet de clubwatcher van FC Twente. "Juventus wil hem heel graag hebben. Ze doen er alles aan om hem binnen te halen."

Ook binnen Nederland is er interesse voor Nijstad, die ook een bezoek bracht aan Eindhoven. "PSV en Ajax willen hem graag hebben", aldus Ten Voorde, die hem het liefst bij FC Twente ziet doorbreken. "Het is een jeugdinternational uit Vriezenveen. Wat is er nou mooier dan dat zo'n jongen bij FC Twente gaat voetballen? Ik denk dat zo'n jongen niet in zijn eentje in een appartement in Turijn moet gaan zitten. Zorg dat je in je eigen regio doorbreekt. Als je echt goed bent, kom je er wel."

Lees meer:
0 reacties