FC Twente-speler woedend: "Anders was hij de arbiter aangevlogen"

Joey Kooij maant spelers tot rust
Joey Kooij maant spelers tot rust Foto: © Pro Shots

FC Twente verloor zondagavond met 1-0 op bezoek bij PSV door een late goal van Ricardo Pepi en de Tukkers waren na afloop zeer teleurgesteld. Jeroen Kapteijns zag dat scheidsrechter Joey Kooij de gebeten hond was bij de bezoekers uit Enschede.

"De druiven waren zuur voor FC Twente, dat lang stand hield, via invaller Mitchell van Bergen dicht bij een zege was en vroeg in de tweede helft een goal van Myron Boadu afgekeurd zag worden", schrijft hij op de website van de Telegraaf. "De spits, voor het eerst in de basis bij FC Twente, verlengde een hoekschop van Michel Vlap in het PSV-doel. Naar de zin van scheidsrechter Joey Kooij hinderde Boadu daarbij op de doellijn PSV-keeper Benitez te veel en VAR Jochem Kamphuis hield die door FC Twente bekritiseerde beslissing overeind", constateert Kapteijns.

"Na de late nederlaag richtte de woede bij FC Twente zich op Kooij", vervolgt de verslaggever. "Keeperstrainer Sander Boschker kreeg van Kooij nog de rode kaart voor protesteren en Joshua Brenet moest na het laatste fluitsignaal door teamgenoten tegengehouden worden, anders was hij de arbiter aangevlogen", verklapt Kapteijns.

Lees meer:
0 reacties