Sambo in de belangstelling? "Hij is daar eerder in beeld geweest"

Shurandy Sambo
Shurandy Sambo Foto: © Pro Shots

Shurandy Sambo maakte een enorm goed seizoen door op huurbasis bij Sparta Rotterdam, maar komt voorlopig niet verder dan de reservebank van PSV. De vleugelverdediger zou, volgens journalist Leon ten Voorde, niet misstaan bij FC Twente.

"Ze zullen het niet hardop bevestigen, maar iedereen bij FC Twente hoopt wel dat Joshua Brenet vertrekt", vertelt Ten Voorde in de podcast De Ballen Verstand van de TC Tubantia. "Het is natuurlijk veelzeggend dat Brenet er niet bij is vanwege privéproblemen. Je kunt ook zeggen dat hij geblesseerd is en thuis is gebleven."

"Het werd er expliciet bij verteld. Dat is, denk ik, dan wel het eerlijke verhaal, maar het had niet met een transfer te maken", gaat de Twentse journalist verder. "Ik denk dat het voor alle partijen heel goed zou zijn als er op korte termijn een oplossing komt. Want als Brenet weggaat, zou ik het niet aandurven met Sampsted, dus dan moet er misschien wel een rechtsback bij."

"Opties? Dan denkt iedereen van: 'goh, er is in Eindhoven een jongen die niet aan spelen toekomt'. Shurandy Sambo is al eerder in beeld geweest bij FC Twente, maar PSV heeft wat blessures achterin. Woensdag wordt pas beslist of ze de Champions League ingaan, dus dat wordt allemaal last minute-werk. Maar FC Twente moet spelers halen die het elftal body en wat spek op de botten geeft", aldus Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties