Fábio Silva: "Ik hoop oprecht dat ik langer kan blijven bij PSV"

Fabio Silva
Fabio Silva Foto: © Pro Shots

Fabio Silva komt sinds de winter van dit seizoen uit voor PSV. De 20-jarige Portugees, die bij Anderlecht op een zijspoor was beland, lijkt zijn draai te hebben gevonden.

Tegenover De PSV Supporter gaat de aanvaller in op de vraag hoe het hem tot dusver bevalt bij PSV. "Het bevalt goed, ik vind Eindhoven een erg fijne stad en de eerste indrukken van Nederland zijn ook goed. Ik krijg elke dag de bevestiging dat ik met PSV de juiste keuze heb gemaakt voor mijn ontwikkeling. Ik hoorde na mijn doelpunt tegen FC Twente voor het eerst dat de fans mijn naam massaal toezongen, dat was een heel bijzonder moment voor me, kippenvel!"

Fabio Silva staat overigens open voor een langer verblijf in Eindhoven, maar een terugkeer naar Wolverhampton (waar hij onder contract staat) is ook mogelijk. "Ik hoop oprecht dat ik langer kan blijven. Maar helaas heb ik hier niet heel veel invloed op."

"Ik sta nog onder contract in Engeland en als de clubs er niet uitkomen, zal ik normaal gesproken terugkeren naar Wolverhampton. Maar ook dat wordt pas na dit seizoen besloten, dus voor nu focus ik me volledig op PSV en de prijzen die we dit seizoen nog kunnen pakken", aldus de jonge aanvaller.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand