"Faber heeft bij PSV alles al gedaan, behalve een post in de directie"

Ernest Faber
Ernest Faber Foto: © Pro Shots

PSV moet na het vertrek van voormalig technisch directeur John de Jong op zoek naar een vervanger. De Eindhovenaren zullen naar verwachting eerst binnen de eigen gelederen zoeken naar een opvolger, voordat iemand van buitenaf wordt overwogen.

"Na enkele korte vakanties hopen de PSV-bestuurders op korte termijn alle ruis op de lijn van de laatste weken weg te nemen", schrijft Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. "Directie en RvC gaan binnenkort proberen de klokken weer volledig gelijk te zetten om weer zonder problemen door te kunnen."

"Afgelopen week zorgde het vertrek van John de Jong voor de nodige beroering binnen PSV, maar alle partijen denken de brokstukken uiteindelijk weer te kunnen lijmen", gaat de journalist verder. "Algemeen directeur Marcel Brands zat overduidelijk met de zaak in de maag, maar hij en de rest van het directieteam gaan door."

"Ook binnen PSV waren velen verrast na het snelle vertrek van de technisch directeur, hoewel daarbij een stroming is die vindt dat een situatie als deze bij topsport kan horen", vervolgt Elfrink. "PSV gaat nu zoeken naar een opvolger en beraadt zich daar voorlopig nog op. Brands neemt de taken van de voormalige voetbaldirecteur voorlopig waar en heeft daar ook alle expertise voor in huis, maar is niet van plan om die post weer structureel te vervullen."

"Wie PSV nu moet aanstellen om als technisch directeur te fungeren? De club zal vermoedelijk zoals altijd eerst intern kijken en daarna ook extern. Het doorschuiven van Jan Vennegoor of Hesselink, die het vertrek van De Jong zeer betreurde, of Ernest Faber wordt wellicht overwogen. Faber heeft bij PSV ongeveer alles al gedaan, behalve het vervullen van een post in de directie. Voor die laatste positie heeft hij de afgelopen tijd een speciale leergang gevolgd", aldus Elfrink.

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in PSV komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op PSV (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
wo
27/09
PSV
18:45
Go Ahead Eagles
za
30/09
PSV
18:45
FC Volendam
zo
8/10
Sparta Rotterdam
16:45
PSV
za
21/10
PSV
18:45
Fortuna Sittard
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 5 16 15
2 AZ 5 13 15
3 FC Twente 5 8 12
4 Feyenoord 5 14 11
5 Sparta Rotterdam 6 2 11
6 Go Ahead Eagles 5 3 10
7 Excelsior 6 2 9
Bekijk de hele stand