Emre Can haalt uit naar ploeg richting PSV: "Niet gedisciplineerd"

Emre Can
Emre Can Foto: © Pro Shots

Borussia Dortmund heeft allesbehalve een goede generale gedraaid richting de eerste ontmoeting met PSV in de Champions League.


De Duitsers kwamen zaterdagavond bij VfL Wolfsburg niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Iets wat aanvoerder Emre Can frustreerde. De aanvoerder haalde dan ook flink uit naar zijn teamgenoten in gesprek met Sky Sport: “Aan de bal hield niet iedereen zich honderd procent aan zijn taak. We zijn niet gedisciplineerd genoeg. Als we dat wel zijn, zijn we pas een goede ploeg.”

Toch heeft Can alle vertrouwen in een goed resultaat komende dinsdag in Eindhoven: “We moeten niet overdrijven na één gelijkspel. We hebben honderd procent zeker het gewenste Champions League-niveau." Dortmund kwam in de wedstrijd tegen Wolfsburg nog wel op voorsprong, maar in de tweede helft werd het gelijk via Yannick Gerhardt. Doelman Gregor Kobel viel op waar dit door kwam: “De ene fase hebben we de controle, dan volgt er een fase waarin we te veel kansen incasseren,” aldus de sluitpost.

De wedstrijd PSV-Borussia Dortmund wordt komende dinsdag afgetrapt om 21:00 uur. Op 13 maart is dan de return in Duitsland. Dan wordt er ook afgetrapt om 21:00 uur. Wanneer PSV over twee duels het sterkst is, bereiken de Eindhovenaren voor het eerst sinds 2007 weer de kwartfinales van het miljoenenbal.

Lees meer:
0 reacties