Elfrink lovend: "Hij is gewoon een serieuze optie voor de A-selectie"

Rik Elfrink
Rik Elfrink Foto: © Orange Pictures

Rik Elfrink ziet dat trainer Peter Bosz een aantal interessante talenten aan boord heeft bij PSV. De clubwatcher is bijvoorbeeld erg onder de indruk van aanvaller annex middenvelder Isaac Babadi. Heeft hij ook perspectief richting een plek bij de A-selectie?

"Een fijne voetballer is dat, zo bleek ook tegen FC Augsburg", zo schrijft Elfrink over Babadi in het Eindhovens Dagblad. "Zijn rendement zal omhoog moeten en de keuzes die Babadi maakt, zijn niet altijd de juiste."

De clubwatcher vervolgt: "Toch was zijn bijdrage in balbezit van heel behoorlijk niveau en was een aantal keren te zien dat de 18-jarige middenvelder creatief en gedurfd te werk ging. Als zijn contract wordt verlengd, is Babadi gewoon een serieuze optie voor de A-selectie."

Elfrink is ook onder de indruk van Jason van Duiven, maar de clubwatcher weet nog niet zeker of de aanvaller goed genoeg is voor het eerste elftal. "De wilskracht straalt van deze jongen af. Of hij uiteindelijk goed genoeg wordt voor PSV 1, is afwachten. Maar hij laat niks liggen en rent de longen uit zijn lijf om voorin goed druk te zetten", aldus Elfrink.

Lees meer:
0 reacties