Elfrink: "Bijna onmogelijk door te breken, of er moet wonder gebeuren"

Rik Elfrink
Rik Elfrink Foto: © Orange Pictures

PSV heeft de selectie voor het leeuwendeel compleet. Voor de jeugdige talenten van de Eindhovenaren biedt dit de kans om te kijken of er mogelijkheden liggen in de hoofdmacht van PSV.

Ruud van Nistelrooij maakte dinsdag bekend dat vier spelers van Jong PSV bij het eerste elftal blijven. Shurandy Sambo, Jenson Seelt, Dennis Vos en Jeremy Antonisse blijven aanwezig bij de hoofdmacht van PSV. Van Nistelrooij was tijdens het trainingskamp in Duitsland zeer te spreken over het feit dat er liefst 17 van de 28 aanwezige spelers uit de jeugdopleiding van PSV kwamen.

In de achterhoede laat met name Shurandy Sambo een goede indruk achter, weet het Eindhovens Dagblad. De club denkt aan een verhuur, maar de vleugelverdediger laat zien geen angst te kennen na zijn zware knieblessure en is helemaal terug. Hij heeft echter, met Ki-Jana Hoever, Mauro Júnior en Phillipp Mwene, te maken met veel concurrentie aan de rechterkant.

Op het middenveld lijkt het een stuk lastiger om een plekje te veroveren voor de talenten. Gezien de aanwezigheid van bijvoorbeeld Guus Til, Xavi Simons, Joey Veerman, wordt het voor, bijvoorbeeld, Mathijs Tielemans (offensief sterk) en Mohammed Amin Doudah (defensief ingesteld) van Jong PSV bijna onmogelijk om door te breken, of er moet een wonder gebeuren.

Met Jeremy Antonisse, Dante Sealy en Simon Colyn heeft PSV zeker wel wat aanvallende talenten binnen de club. Antonisse debuteerde al namens PSV 1 en overleefde ook deze voorbereiding de schifting. Mede door een paar goede acties in de oefenwedstrijden. Rendement blijft het toverwoord voor de aanvaller, die in Sávio er een zware concurrent bij krijgt.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
PSV -
zo 9 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
PSV -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
FC Utrecht -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Groningen -
-
PSV -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 18 18
2 Ajax 7 17 18
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
Bekijk de hele stand