Earnest Stewart scherp: "Dat mag ons als club niet overkomen"

Earnest Stewart voor het duel tegen SC Heerenveen
Earnest Stewart voor het duel tegen SC Heerenveen Foto: © Pro Shots

Earnest Stewart is natuurlijk blij met de prestaties van PSV, maar blijft scherp. De bestuurder van de Eindhovense club zag het bijvoorbeeld misgaan bij Ajax en gebruikt die situatie als voorbeeld 

"Of PSV nu een voorsprong heeft genomen op Ajax? Poeh, dat weet ik niet", reageert Stewart in Voetbal International. "Ik kan niet intern bij hen kijken hoe ze ervoor staan. Je ziet, leest en hoort van alles, maar wat ze op de bankrekening hebben staan en wat ze van plan zijn, dat weet ik niet."

"Dat maakt ook niet uit en ik vind ook niet dat wij daarop moeten sturen", gaat de Amerikaanse technisch directeur van de Eindhovenaren verder. "Maar hoe snel dingen kunnen veranderen, daar moet iedereen rekening mee houden. Zeker wij, want dit mag ons als club niet overkomen. Daar blijven we heel scherp op."

"Wij hebben ook woelige tijden meegemaakt toen Ruud ineens opstapte. Maar hoewel dit een hele negatieve situatie was, was het ook prettig hoe wij elkaar vastpakten en met elkaar direct de volgende stappen zetten", aldus Stewart.

Lees meer:
0 reacties