Earnest Stewart legt uit: "Niet dat we ons gepiepeld voelden"

Een lachende Earnest Stewart
Een lachende Earnest Stewart Foto: © Orange Pictures

PSV wilde zich deze winter versterken met Couhaib Driouech, maar de transfer ketste op het laatste moment af. Mogelijk melden de Eindhovenaren zich in de zomer wederom bij Excelsior.

"Het is wel fijn dat het achter de rug is. Deze window viel nog mee, maar de laatste week werd het toch nog druk", vertelt Stewart in NOS Studio Voetbal. "Dan is het fijn als het voorbij is. Het kunnen leuke weken zijn, maar dat is het niet altijd. Driouech hadden we er tegen Ajax inderdaad goed bij kunnen gebruiken. Na de blessure van Noa Lang hebben we contact opgenomen en gekeken of het mogelijk was om hem naar Eindhoven te halen."

"Dat is helaas niet gelukt", gaat de Amerikaan verder. "Het is niet doorgegaan door meerdere zaken. De tijd liep uit, maar je moet er ook uitkomen met Excelsior. En zij hadden geen vervanger voor handen. Dus rond 20.00 uur is de stekker eruit getrokken. We waren ook nog niet helemaal akkoord over de transfersom. Of we hem de komende zomer alsnog gaan halen? Dat zou kunnen."

"Het is niet zo dat we ons gepiepeld voelden. De afbeelding op Instagram heb ik gezien en die begrijp ik niet zo goed. Maar tijdens die dagen hebben we geschakeld met Excelsior en met de zaakwaarnemer. Dat proces verliep prima. De keuze van Couhaib om naar PSV te komen viel natuurlijk ook op. Dus nee, geen vervelende gevoelens", aldus Stewart.

Lees meer:
0 reacties