Earnest Stewart herinnert: "We zouden daar eindelijk getest worden"

Earnest Stewart tijdens de huldiging van PSV
Earnest Stewart tijdens de huldiging van PSV Foto: © BSR Agency

Earnest Stewart wist rond de winterstop al dat PSV met een bijzonder seizoen bezig was. De Eindhovenaren bleven winnen en kwamen ook een serie tegen FC Twente, Sevilla, Feyenoord, SC Heerenveen, Arsenal en AZ ongeschonden door. Alleen tegen Arsenal werd gelijkgespeeld.

"Er werd toen gesuggereerd dat we eindelijk getest zouden worden", blikt Stewart terug in gesprek met Voetbal International. "Toen we goed door die serie heen rolden, hadden de mensen wel zoiets van: 'Ze zijn in elk geval voor de test geslaagd'. We hadden toen bijna alle tegenstanders in de Eredivisie een keer gehad en er was voor mij geen enkele reden te denken dat wij van veel clubs zouden gaan verliezen."

"Dus na die eerste helft van het seizoen kwam er wel meer geloof in de titel", gaat de technisch directeur van de Eindhovenaren verder. "Of ik het dan goed heb gezien? Zo leef ik niet als td. Wél ben ik onderdeel van het succes. Maar ik ben iedere dag bezig het proces nog beter te maken, dat is nu nog steeds zo", aldus Stewart.

Lees meer:
0 reacties