"Earnest Stewart had een gezicht als een oorwurm en nu blijkt waarom"

Earnest Stewart
Earnest Stewart Foto: © Pro Shots

Earnest Stewart kwam al even bij ESPN in beeld toen nog niet bekend was dat de transfer van Couhaib Driouech op klappen stond. De Amerikaanse technisch directeur oogde bepaald niet vrolijk en ondertussen begrijpt iedereen wel waarom.

"Je weet het nooit bij voetbalbestuurders. Soms zijn het pokerfaces, maar Stewart had een gezicht als een oorwurm", vertelt Elfrink voor de camera van ESPN. "En nu blijkt wel waarom, want die deal is niet doorgegaan. Dat betekent dat hij aan Peter Bosz moet gaan uitleggen dat hij geen vervanger heeft voor Vertessen. Bosz gaf eerder aan dat dat niet per se hoefde, maar uiteindelijk is het voor PSV wel een vervelende transferperiode geworden."

"De smaak blijft wel hangen dat ze graag nog een aanvaller wilde aantrekken", vervolgt de journalist. "Vertessen ging weg en Noa Lang raakte geblesseerd. Dat heeft natuurlijk ook voor hevige bezorgdheid gezorgd. Die blessure is natuurlijk iets wat onvoorzien was. Als er iets met Lozano en/of Bakayoko gebeurt, dan heeft PSV wel ietwat een probleem."

"Je hebt Saibari en Tillman nog, maar daarachter rookt het wel op. Vertessen en Lang waren drie en vier en die zijn nu opeens weg. Of PSV een onvoldoende scoort deze window? Dat is lastig te zeggen. De supporters zullen het teleurstellend vinden en dat kan ik me voorstellen, maar het gaat er toch wel om wat er in de volgende wedstrijden gebeurt. Eén goed resultaat en het meeste is wel vergeten en vergeven", aldus Elfrink.

Lees meer:
0 reacties