Drommel krijgt steun: "Er zijn meer ogen die kijken, dat is wennen"

Lars Unnerstall
Lars Unnerstall Foto: © Pro Shots

Lars Unnerstall was een van de uitblinkers bij FC Twente tegen Feyenoord, waardoor de Tukkers doorbekrden (2-1). De keeper houdt niet echt van de complimenten die hij na afloop kreeg.

"Dat is voetbal hè, als het goed gaat dan zijn mensen er snel bij om positief te schrijven en als het slecht gaat wordt dat net zo snel omgedraaid. Ik probeer er niet te veel naar te luisteren, of het nou goed of slecht gaat. Ik focus me op wat ik leuk vind en dat is met die jongens op het veld staan", vertelt de keeper in gesprek met Voetbal International.

"Van mij hoeven die complimenten niet zo. Van mij hoeft het niet over één persoon te gaan vandaag", vervolgt de goalie, die afgelopen seizoen nog wekelijks de bank moest warmhouden bij PSV, terwijl hij nu wekelijks de pannen van de dak speelt in Enschede. Joël Drommel maakte de omgekeerde stap en is nu eerste keeper in het Philips Stadion.

"Joël is een prima keeper en ik denk dat hij ook even tijd nodig heeft om te wennen. PSV is een grotere club die ook in Europa actief is. Er zijn meer ogen die naar je kijken, dat is wennen. Hij zal er alleen maar sterker van worden", besluit de Duitse sluitpost lovend.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand