"Drommel is nog lang niet de keeper die PSV zich gewenst had"

Joël Drommel baalt
Joël Drommel baalt Foto: © Pro Shots

Joël Drommel zit in een moeilijke fase bij PSV. FC Twente verkocht de doelman afgelopen zomer en kreeg daar ook nog Lars Unnerstall voor terug. Laatstgenoemde maakt veel indruk in Enschede.

"Drommel is nog lang niet de keeper die PSV zich gewenst had", schrijft PSV-watcher Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. "Hij maakte de afgelopen maanden een paar halve en hele fouten en krijgt simpelweg te veel goals tegen. Tegelijkertijd merkt hij nu ook dat elke wiebel en ieder los vast-momentje honderd keer zo groot wordt als bij FC Twente, waar een van zijn voorgangers Lars Unnerstall dit seizoen soms de pannen van het dak keept. Soms, want als dat niet zo is wordt dat een stuk minder breed uitgemeten."

Elfrink vervolgt: "Het helpt PSV en Drommel niet als Unnerstall uitblinkt, want extern heerst nog altijd een beeld dat technisch directeur John de Jong van PSV hem zelfs met de fiets naar Enschede had willen brengen. Dat klopt niet, want PSV en Unnerstall zijn een tijd in gesprek geweest over een nieuw contract. Zijn verbintenis bij PSV liep op 30 juni af en hij kon gewoon bijtekenen. Niet met de toezegging dat hij absoluut eerste keeper zou worden in Eindhoven, dat niet.

"Misschien is dat achteraf bezien een miskleun geweest van PSV, maar Unnerstall staat erom bekend dat er onvolkomenheden zitten in zijn spel aan de bal. Iets waar PSV bijvoorbeeld in het begin van 2020 kennis mee maakte in een uitwedstrijd bij Ajax", aldus de verslaggever.

Dankzij PSVFans krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 4.00 bij een zege van PSV tegen RKC Waalwijk! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand