Driouech-transfer ketste af: "Ik zou nu niet hetzelfde handelen"

Couhaib Driouech zonder shirt
Couhaib Driouech zonder shirt Foto: © Pro Shots

Couhaib Driouech heeft een roerige periode achter de rug. De vleugelaanvaller van Excelsior zag in de winter een transfer naar PSV op het laatste moment afketsen en liep vervolgens in de Eredivisie een flinke spierscheuring op. Note baene tegen PSV.

"Dat het geen toeval was? Ongetwijfeld, maar dan vooral door het hele plaatje na de winterstop", vertelt trainer Marinus Dijkhuizen in De Telegraaf. "Ik denk dat we niet beseffen wat er op die jongen is afgekomen. Het gevolg was best wel logisch, ondanks zijn goede wil en mentaliteit. Alle schijnwerpers kwamen op hem te staan. Het was misschien een beetje te veel."

"Alles bij elkaar kom je ook op het randje van de fysieke belasting. Zeker omdat hij zó explosief is", gaat de hoofdtrainer verder. Dijkhuizen liet Driouech een avond na het afketsen van de transfer naar PSV alweer starten bij de Rotterdammers, op bezoek bij Almere City. "Met de ervaring die ik nu heb, zou ik niet hetzelfde handelen als toen", reageert hij.

"Maar hij wou zo graag spelen. Die avond belde hij me gelijk op dat het niet doorging, maar dat hij wel wilde spelen en er wilde zijn voor het team. ’We gaan er wat moois van maken’, zei hij. Dat past bij hem", aldus Dijkhuizen.

Lees meer:
0 reacties