Driessen vond penalty terecht: "Zag die bal de kruising wel invliegen"

Valentijn Driessen vindt dat Feyenoord zondag een volledig terechte penalty heeft gekregen. Driessen vindt de handsbal van Mauro Júnior genoeg voor een strafschop. Waarom hij denkt dat de strafschop terecht is?

"Omdat er hands gemaakt wordt", zegt Driessen in de rubriek Koffie met Valentijn van Vandaag Inside. "Er klinken allerlei verzachtende omstandigheden, maar Mauro neemt gewoon het risico door in zo'n pirouette te springen dat die bal daar tegenaan komt. Anders was die bal van Toornstra er misschien wel ingegaan en dan voorkom je een goal met een handsbal. Dus is het een penalty."

"Het is geen honderd procent verkeerde beslissing van Gözübüyük en dus roept Van Boekel hem niet", vervolgt de journalist. "Ik zag die bal van Toornstra de kruising invliegen dus ik vind het een terechte penalty. Ik weet niet of dat een argument is, maar dat is het voor mij wel. Voor hetzelfde geld vliegt die bal er in. Mauro had een vent moeten zijn en gewoon moeten blijven staan."

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties