Driessen verwacht onderzoek bij PSV: "Dat kan niet anders"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Vandaag Inside

Valentijn Driessen vindt dat er een onderzoek moet komen naar de medische staf van PSV. Noa Lang zou tot drie keer toe en verkeerde diagnose gehoord hebben voor zijn blessure. 

Lang ligt er al maanden uit met een hamstringblessure en liet deze week via zijn socials weten dat er drie keer een verkeerde diagnose was gedaan door de medische staf. "Ik hoorde dat ze hem na zijn eerste invalbeurt vijftien sprintjes hebben laten lopen. Dat is niet heel handig. Kennelijk verwijt hij dat de medische staf", begint Mike Verweij in Kick-off. De journalist vindt net als Peter Bosz dat Lang het wel beter intern had kunnen houden.

Driessen vindt dat Lang ook enige blaam treft. "Daar ligt ook een verantwoordelijk voor een speler. Als je je geblesseerd voelt, of je komt net terug van een blessure en ze zeggen: ‘vijftien sprintjes trekken’, dan kun je ook zeggen: 'Dankje, koekoek, daar begin ik niet aan.", stelt hij. "Wat wel heel erg is, is dat drie keer de verkeerde diagnose is gesteld. Dat is wel een aanklacht voor de hele medische staf."

Driessen denkt dat dit wel gevolgen heeft voor het vertrouwen in de medische staf van PSV. "Wie wil er nou nog behandeld worden door de medische staf? Wie gelooft nou nog hun diagnoses? Er zal bij PSV een onderzoek gaan plaatsvinden naar de medische staf, dat kan niet anders", denkt hij. "Dit is kapitaal waarmee je aan het gokken bent, je kunt je het niet permitteren om drie, vier diagnoses te stellen. De daders gaan echt aan de hoogste boom."

Lees meer:
0 reacties