Driessen: "Roger Schmidt overschat zijn huidige spelersmateriaal"

Valentijn Driessen achter zijn mondkapje
Valentijn Driessen achter zijn mondkapje Foto: © Orange Pictures

Valentijn Driessen denkt dat PSV deze winter versterkingen gaat halen nu de ploeg het jaar waarschijnlijk afsluit als winterkampioen.

"Met PSV-Go Ahead Eagles donderdag op de agenda in het midweekse competitieprogramma moet het raar lopen willen de Eindhovenaren 2022 niet als koploper afsluiten. Omdat de club smacht naar deelname aan de Champions League zou je verwachten dat de club zich komende winterperiode tussentijds tracht te versterken", schrijft de journalist.

"PSV heeft enkele potjes waaruit versterkingen gefinancierd kunnen worden. Hoewel alle seinen op groen staan in Eindhoven, ziet trainer Roger Schmidt de noodzaak niet, terwijl hij eerder nog om versterkingen vroeg", vervolgt Driessen. De afgelopen weken waren er veel geblesseerden bij PSV, maar de wisselspelers deden het goed.

"Tijdens alle blessureleed bewees zijn selectie volgens hem breed genoeg te zijn voor de moordende tweede seizoenshelft. Een overschatting van zijn huidige spelersmateriaal", is het duidelijke oordeel van Driessen in De Telegraaf. "Met zicht op de hoofdprijs gokt PSV als het niet denkt aan aankopen in januari 2022."

Dankzij PSVFans krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van PSV tegen Go Ahead Eagles! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand