Driessen over oud-PSV'er: "Goed dat er geen plaats meer voor hem is"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Valentijn Driessen heeft zich uitgelaten over de situatie rondom oud-PSV'er Joshua Brenet bij FC Twente. De vleugelverdediger werd veroordeeld tot één maand celstraf, waarna FC Twente heeft besloten om geen beroep meer op hem te doen. De Enschedese club is met de entourage van Brenet in gesprek over de ontbinding van zijn contract.

"Tweevoudig international Joshua Brenet is niet geblesseerd, maar zal niet meer voor FC Twente uitkomen", begint Driessen in De Telegraaf. "Het is goed dat de Enschedese club geen plaats meer heeft voor de verdediger na diens veroordeling tot een maand gevangenisstraf vanwege het herhaaldelijk rijden zonder rijbewijs en het mishandelen van zijn vriendin."

"Normen en waarden gelden nu blijkbaar wel, al blijft de vraag of FC Twente het contract met Brenet zou hebben ontbonden als hij voor een miljoenenbedrag was gekocht en tot medio 2027 vast lag", vervolgt de journalist. "Hetzelfde FC Twente deed in januari nog tegen alle sanctievoorstellen in zaken met Rusland door spits Manfred Ugalde aan Spartak Moskou te verkopen. De club die Quincy Promes doodleuk de hand boven het hoofd hield na in ons land te zijn veroordeeld tot 7,5 jaar cel."

Lees meer:
0 reacties