Driessen lyrisch: "Speelde als Busquets in zijn beste jaren"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Valentijn Driessen is zeer onder de indruk van het optreden van Jerdy Schouten tegen Polen. De verslaggever van De Telegraaf heeft alleen maar positieve woorden over voor het spel van de PSV-middenvelder.

Driessen zag Oranje goed beginnen tegen Polen. "Dat Oranje desondanks niet tegen perfectie aanschurkte, kwam vanwege de vele slordigheden die de ploeg zich veroorloofde", begint hij in de krant. Joey Veerman kon hem niet bekoren: "Want er waren ook enkele dissonanten met Depay, Simons en spelbepaler Veerman."

"De Volendammer was voor zijn doen ongekend slordig in de passing, terwijl zijn PSV-maat Schouten als Busquets in zijn beste jaren speelde", schrijft Driessen. "Gelukkig voor het trio werden de kruimels tegen de weinig indrukwekkende Polen opgezogen door Van Dijk, De Vrij, Aké en doelman Verbruggen."

Cody Gakpo was volgens Driessen de échte smaakmaker: "Met Cody Gakpo als uitblinker had Oranje bijna volledige controle, nam het initiatief, speelde het dominant, aanvallend aan de bal met een grote variatie aan aanvalsopzetten", oordeelt Driessen.

Lees meer:
0 reacties