Driessen heeft vertrouwen in PSV: "Dortmund vraagt om problemen"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Orange Pictures

Valentijn Driessen denkt dat PSV een goede kans maakt om door te gaan in de Champions League. De Eindhovenaren nemen het woensdagavond op tegen Borussia Dortmund, de club van de beruchte 'Gelbe Wand'. Toch is Driessen niet zo onder de indruk.

"Ik ben een paar keer in Dortmund geweest en ik vind het wel meevallen", begint Driessen in een video-item van De Telegraaf. "Het wordt door de buitenwereld heel groot gemaakt. Je hoort altijd van spelers zodra ze het veld opstappen dat ze helemaal niet doorhebben wat er om hen heen gebeurt."

"Als Dortmund de geest krijgt en de Gelbe Wand gaat erachter staan, moet je wel de rust bewaren. Daarom is het wel belangrijk dat Veerman speelt", gaat de chef voetbal verder. "Ondanks het gelijke spel in de thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund heeft Driessen wel vertrouwen in een goed resultaat voor PSV. "Ik denk dat het 3-1 wordt voor PSV."

"Ik heb Ajax daar ook zien voetballen en toen was Ajax niet meer in de absolute topvorm. Hoewel ze toen in de groepsfase alle wedstrijden winnend afsloten. Ze deden het daar gewoon heel erg goed en kregen alle ruimte. Hummels en Süle achterin is gewoon vragen om problemen", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties