Driessen: "Een soort alles-of-niets-wedstrijd voor de PSV'ers"

PSV heeft zondagmiddag de eerste topper van het seizoen gewonnen van Feyenoord en Valentijn Driessen noemt de overwinning van de Eindhovenaren volledig terecht. De journalist zag dat PSV met de juiste instelling de wedstrijd afwerkte.

"Je zag bij PSV echt honger om deze topwedstrijd te winnen", vertelt Driessen voor de camera van Telesport. "Het was een soort alles-of-niets-wedstrijd voor de PSV'ers. En ze brachten veel meer energie dan Feyenoord in de wedstrijd. Daarvoor zijn ze beloont. Ik ben ook razend benieuwd hoe John de Jong vanavond naar de ranglijst kijkt."

"Normaal gesproken werkt dit door, maar Ruud van Nistelrooij heeft ervoor gezorgd dat dit niet is gebeurd. Na het ontslag van De Jong staat PSV gewoon bovenaan. De Jong is eruit gebonjourd omdat hij Cody Gakpo niet heeft verkocht en de RvC vond dat Gakpo wel verkocht had moeten worden. Juist Gakpo staat aan de basis van de overwinning tegen Feyenoord met 3 assists en een doelpunt."

"Hij zal met gemengde gevoelens de ranglijst bekijken. Aan de andere kant zal hij zich gesterkt voelen in zijn actie om Gakpo te behouden, want hij is natuurlijk wel iemand die zeker in Nederland het verschil maakt", besluit de journalist.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand