Donyell Malen: "Wilde niet in het gezicht van PSV-fans juichen"

Donyell Malen juicht niet na zijn goal tegen PSV
Donyell Malen juicht niet na zijn goal tegen PSV Foto: © BSR Agency

Donyell Malen was dinsdagavond trefzeker namens Borussia Dortmund tegen PSV. De aanvaller speelde natuurlijk lange tijd voor de Eindhovenaren en weigerde dan ook om zijn treffer uitbundig te vieren.

"Persoonlijk is het een speciale avond, natuurlijk. Het scenario nu is ook mooi. Het resultaat is niet top, maar goed. Het gaat over twee wedstrijden", begint Malen met een lach bij RTL 7. De oud-PSV'er deed zijn vorige club pijn met een treffer. "Ik heb niet zoveel ruimte nodig in de zestien. De bal werd aangeraakt, maar het was een goed moment voor mij."

De aanvaller weigerde echter om uitbundig te juichen na zijn goal. "Ik heb hier zo lang gespeeld en die fans hebben me heel lang gesteund, dus ik wilde niet in hun gezicht juichen. Ik was ook nog even bij de materiaalman en dat voelt alsof je je familie heel lang niet hebt gezien. Dan doe je er wel alles aan om deze wedstrijd te spelen."

Over het veelbesproken penalty-moment was de voormalig PSV'er wel duidelijk. Ook Malen vond het geen strafschop. "Heel eerlijk vond ik het absoluut geen penalty. Ik heb het nog niet teruggezien, maar het leek mij zeker geen penalty", aldus Malen.

Lees meer:
0 reacties