'Donyell Malen vraagteken voor Borussia Dortmund richting PSV'

Donyell Malen
Donyell Malen Foto: © Pro Shots

Borussia Dortmund hoopt dat Donyell Malen op tijd fit is voor het duel met PSV in de Champions League komende dinsdag in Eindhoven. Dat vertelt trainer Edin Terzić tegenover Sky Deutschland.

Borussia Dortmund kwam zaterdagavond bij VFL Wolfsburg niet verder dan een teleurstellend gelijkspel. Donyell Malen had problemen aan zijn knie overgehouden aan de training richting het competitieduel. Daarom zat de ex-PSV'er ook niet bij de selectie. Nadat de aanvaller zaterdagochtend had aangegeven niet helemaal fit te zijn, liet Terzic hem de hele wedstrijd op de bank zitten.

Nu is het de vraag of Malen dinsdag wel fit genoeg is: “We hopen natuurlijk dat hij er dinsdag weer bij kan zijn”, vertelde de sportief directeur van de club bij Ruhr24. Wel geeft hij aan dat het niets ernstigs was: “Maar hij was niet fit genoeg voor vandaag en we wilden geen al te groot risico met hem nemen,” besluit hij.

De wedstrijd PSV-Borussia Dortmund wordt komende dinsdag afgetrapt om 21:00 uur. Op 13 maart is dan de return in Duitsland. Dan wordt er ook afgetrapt om 21:00 uur. Wanneer PSV over twee duels het sterkst is, bereiken de Eindhovenaren voor het eerst sinds 2007 weer de kwartfinales van het miljoenenbal.

Lees meer:
0 reacties