Doelen lacht om dronken PSV'er: "Daar is alcohol voor uitgevonden"

Björn van der Doelen
Björn van der Doelen Foto: © Pro Shots

Björn van der Doelen heeft lachend gekeken naar hoe de spelers van PSV het kampioenschap vierden. Malik Tillman had overduidelijk teveel gedronken en daar kan de oud-speler van de Eindhovenaren heel veel begrip voor opbrengen.

"Die heeft het feest niet gehaald, haha", lacht Van der Doelen in de Skiete Willy Podcast om de Amerikaanse PSV'er. Marco Timmer doet een poging om het feestvieren van Tillman te omschrijven. "Ik zat er over na te denken, maar wat Tillman overkwam...", zegt de journalist, tot hilariteit van Doelen. "Hahaha, schitterend verwoordt."

"Zo ga ik het ook omschrijven: 'Wat mij vannacht toch is overkomen, dat raadt je nooit. Nou, ik denk het wel, haha", gaat de oud-PSV'er lachend verder, waarop Timmer zijn verhaal vervolgt. "Het is hem dus overkomen en dat is naar hemzelf toe misschien wel het beste compliment. Weet je waarom? Omdat hij dit dus normaal gesproken nooit doet. Hij leeft waarschijnlijk als een monnik."

"Hij heeft ook volkomen gelijk. Het heeft ook wel iets schattigs, zo'n joch wat bij zo'n feest helemaal denkt van: 'daar gaan we!"
Björn van der Doelen

"Ik moet zeggen dat dit mij ook overkomen is bij mijn eerste kampioenschap", reageert Doelen. "Alleen niet zo, want wij hadden alleen bier op de kar. Ik zag Tillman met die grote fles tequila lopen en toen zei ik al: 'die ligt vroeg in bed vanavond'. Dat is jeugdig enthousiasme. Te snel, te veel."

"En hij drinkt dus normaal niet. Hij heeft ook volkomen gelijk. Het heeft ook wel iets schattigs, zo'n joch wat bij zo'n feest helemaal denkt van: 'daar gaan we!' Normaal gesproken is hij heel rustig en lief. Maar daar is alcohol voor uitgevonden, hè. Daar wordt je wat minder bedeesd en verlegen van, haha", aldus Van der Doelen.

Lees meer:
0 reacties