Dochter Stewart juicht voor Sparta: "De rest wat meer voor PSV"

Earnest Stewart op De Herdgang
Earnest Stewart op De Herdgang Foto: © BSR Agency

PSV kan zondagmiddag landskampioen van Nederland worden. De Eindhovenaren hebben in eigen huis genoeg aan een gelijkspel tegen Sparta Rotterdam, de club waar de schoonzoon van Earnest Stewart speelt.

Quinty Stewart heeft namelijk een relatie met voetballer Pelle Clement en de middenvelder is zondagmiddag de tegenstander van PSV tijdens de kampioenswedstrijd. "Het is wat drukker op de groepsapps, geregel met kaartaanvragen, noem het maar op", lacht Clement tegenover Voetbal International. "Komt natuurlijk nog bij dat het voor PSV de kampioenswedstrijd is, dus die combinatie maakt het wel een bijzonder duel, ja."

"Voor wie er gejuicht zal worden? Mijn vriendin is voor Sparta, voor haar is het duidelijk. Maar ik denk dat het voor de overige familieleden wat meer in het midden of nét wat meer aan de PSV-kant ligt", gaat de voetballer verder. De Spartaan wist overigens in eerste instantie niet wie de vader van Quinty is.

Tijdens het daten kwam Clement daar pas achter. De technisch directeur was toen nog werkzaam in de Verenigde Staten. "In het begin heb ik hem dus wat minder gezien, maar sinds hij weer in Nederland is, hebben we vrij snel een goede band en klik met elkaar gekregen. Onze families gaan sowieso erg goed met elkaar om. Daar hechten we ook veel waarde aan.

Lees meer:
0 reacties