"Dit verdiende het eigenlijk wel om de kampioenswedstrijd te zijn"

Joey Veerman
Joey Veerman Foto: © Pro Shots

PSV boekte afgelopen donderdagavond een klinkende zege in Heerenveen. Na negentig minuten spelen stond er 0-8 op het scorebord. In VI ZSM bespreken Bart Frouws en Jarno Verweij deze overwinning.

"Ik zit dan inderdaad gelijk in de Excel-sheets te kijken", vertelt Frouws. "Gewoon om te kijken of het de grootste uit-zege is of de grootste nederlaag voor Heerenveen. Deze wedstrijd verdiende het eigenlijk wel om de kampioenswedstrijd te zijn, nu moeten ze weer even wachten. Dit gaat wel lekker de boeken in, als je met zulke cijfers kampioen wordt dan geef je echt nog een kroon op het werk. Maar wie zegt dat dat in de thuiswedstrijd tegen Sparta niet kan."

"Joey Veerman was ook weer goed he", gaat Frouws verder. "Hij stond weer te strooien met passes. Dat vond ik mooi om te zien. Ook dat niet juichen vind ik ook weer een detail waar ik dan nieuwsgierig naar ben. Ik denk altijd maar gewoon lekker juichen, maar als het zo'n slachtpartij moet je wel goed nadenken en maar even niet juichen. Maar hij speelde echt een goede partij."

Lees meer:
0 reacties