"Dit soort momenten helpt ook niet om Sangaré nog te slijten"

Ibrahim Sangaré
Ibrahim Sangaré Foto: © Orange Pictures

PSV heeft in de heenwedstrijd tegen Rangers FC met 2-2 gelijkgespeeld. De Telegraaf zag dat de Eindhovenaren een veldoverwicht hadden op Ibrox.

"Op zich is de uitgangspositie niet zo slecht, maar dat dacht PSV vorig seizoen ook, maar toen ging het in het Philips Stadion, waar de verwachtingen hoog waren opgepookt, toch nog mis", schrijft de krant. Bij rust stond het 1-0 in het voordeel van de thuisploeg.

"En zo werd het een typisch Nederlandse eerste helft met 69 procent balbezit van PSV, maar wel net zoveel ballen tussen de palen als de tegenstander (twee) én een achterstand." Ibrahim Sangaré veroorzaakte de 1-0 door slordig balverlies. "Het zijn van die foutjes die Sangaré nog te vaak in zijn spel heeft."

"Dit soort momenten helpt ook niet om de Ivoriaan, die een transferclausule van 37 miljoen euro in zijn contract heeft nog voor het einde van de window te slijten, terwijl PSV het geld goed kan gebruiken en met Jerdy Schouten al een potentiële vervanger aan boord is", aldus De Telegraaf.

Lees meer:
0 reacties