Dijkhuizen zag PSV-transfer ketsen: "Wilden het laten doorgaan"

Marinus Dijkhuizen en Couhaib Driouech
Marinus Dijkhuizen en Couhaib Driouech Foto: © Pro Shots

Couhaib Driouech leek hard op weg naar PSV, maar omdat Excelsior geen geschikte vervanger vond, ging de deal niet door. De buitenspeler bleef in Rotterdam en speelde een dag na de slotdag van de transferwindow alweer met de Kralingers tegen Almere City.

"Hij zei dat hij een dag later wilde spelen tegen Almere City", zo vertelde Driouech aan de telefoon aan bij zijn trainer, zo vertelt Dijkhuizen tegenover de Volkskrant. "Dat tekent hem, echt een gouden ventje. Ik vond het zó shit voor hem. Ik heb zelf als speler een mooie transfer naar FC Utrecht gemaakt, ik weet wat het is."

De voetballer was al in Eindhoven en het mediateam van PSV stond al klaar voor het introductiefilmpje. Dijkhuizen en Niels van Duinen (technisch directeur bij Excelsior, red.) belden intussen stad en land af om een vervanger te zoeken. "Desnoods op huurbasis. We wilden het heel graag laten doorgaan voor Couhaib."

Excelsior gaf hem tegen FC Twente een steuntje in de rug en ook Dijkhuizen doet veel voor zijn speler. Ook kreeg Driouech even vrij toen hij daarom vroeg. "Overdreven? Vind ik niet. Hij is een paar dagen gek gebeld, gek gemaakt, dat vreet energie", aldus Dijkhuizen.

Lees meer:
0 reacties