'Deze spelers gaan komende zomer mogelijk vertrekken bij PSV'

Johan Bakayoko
Johan Bakayoko Foto: © Pro Shots

Het zou zomaar kunnen dat het een drukke transferzomer gaat worden voor PSV. Het Eindhovens Dagblad heeft op een rijtje gezet wie vertrekken en wie mogelijk komen.

De Eindhovenaren hopen dat doelman Walter Benítez zal blijven. Zijn contract loopt dan ook nog door tot de zomer van 2025. Keeper Niek Schiks zouden ze bij PSV graag willen verhuren en doelman Joël Drommel wil graag weg. Over de toekomst van Boy Waterman is niets bekend.

In de verdediging hoopt de koploper dat Jordan Teze, Olivier Boscagli en Sergiño Dest in Eindhoven blijven. Mocht er voor Teze of Boscagli toch een mooi bod zijn, dan mogen zij eventueel vertrekken. Ryan Flamingo van FC Utrecht is dan de topkandidaat om de eventueel vertrokken verdediger te vervangen.

In de aanval heeft PSV drie targets op het oog. Zo is Couhaib Driouech van Excelsior nog steeds in beeld bij de club. Daarnaast wordt ook Osame Sahraoui van SC Heerenveen als optie genoemd. Zij zouden samen met een nog onbekende naam een optie zijn voor de rechterflank. Dit omdat de verwachting is dat Johan Bakayoko zal vertrekken in de komende transferperiode.

Lees meer:
0 reacties