Dest lijkt te vertrekken: "Hij wil zelf een stap omhoog zetten"

Sergiño Dest
Sergiño Dest Foto: © BSR Agency

Sergiño Dest lijkt volgend seizoen niet meer in Eindhoven te bewonderen te zijn. Volgens Mike Verweij wil de back een nieuw buitenlands avontuur aangaan.

PSV huurt hem van FC Barcelona en heeft een optie tot koop. Dest heeft echter zelf ook een stem in een eventueel transfer. "Hij moet zelf ook willen en wat ik begrijp wil hij zelf ook wel een stap omhoog zetten", aldus de journalist in de Kick-off Podcast. "Dan zal PSV echt met een heel goed verhaal moeten komen om hem nog een jaar in Eindhoven te houden."

"Dat kan natuurlijk zijn dat ze weer de groepsfase van de Champions League spelen, want die gaan ze als kampioen van Nederland gewoon in", vervolgt Verweij. "Ik denk dat het wel weer tijd is voor een nieuwe stap. Hij komt bij PSV natuurlijk echt in zijn kracht. Ik heb die wedstrijd tegen Vitesse gezien, daar speelde hij echt fantastisch."

Valentijn Driessen heeft echter nog wel iets op te merken. "Tegen Vitesse is dat ook niet zo moeilijk. Het gaat om de grote wedstrijden. Tegen Borussia Dortmund heb ik hem te weinig gezien. In de eerste wedstrijd nog wel, maar de tweede wedstrijd eigenlijk niet."

Lees meer:
0 reacties