Derksen steunt oud-PSV'er: "Hij had een loonsverhoging verdiend"

Johan Derksen is totaal niet te spreken over het ontslag van Pascal Jansen bij AZ. De analist begrijpt niets van het besluit van de Alkmaarders om Jansen, die in het verleden trainer van Jong PSV was, de laan uit te sturen. Met name algemeen directeur Robert Eenhoorn moet het ontgelden.

Derksen vindt het ontslag 'onbeschaafd'. "Ze hebben daar zo'n honkballer als directeur", zegt Derksen bij Vandaag Inside. "In Amerika werken ze met statistische gegeven, dus hij zal zijn lijst er wel bij hebben gepakt, maar zijn statistieken zijn helemaal niet zo slecht."

De analist vindt Eenhoorn een 'eigenwijs baasje'. "Hij heeft de overgang van die directeur (Alex Kroes, red.) naar Ajax tegengehouden. En destijds met de trainer van Feyenoord (Arne Slot, red.) die meteen weg moest. Het is een beetje een klein tirannetje. Een honkbaltirannetje. Ik vind dat hij nu hopeloos faalt. Ik kan geen enkel argument bedenken waarom deze man ontslagen moet worden. Jansen had een contractverlenging en loonsverhoging verdiend."

Lees meer:
0 reacties