Derksen haalt uit naar PSV-directie: "Zegt veel over hun functioneren"

Het vertrek van Ruud van Nistelrooij bij PSV houdt de gemoederen bezig. Ook bij Vandaag Inside werd de situatie in Eindhoven besproken. Daarbij moest vooral de directie het ontgelden.

"Je wordt niet blij van die twee", doelt Van der Gijp op Earnest Stewart en Marcel Brands. "Ze zijn wel geschrokken", vervolgt de oud-voetballer. "Dat zegt heel veel over hun functioneren. Ze zitten er bovenop, er zit alleen een kartonnen handje tussen", is Johan Derksen duidelijk, die het tweetal niet hoog heeft zitten. "Ik vond het ontluisterd om die twee daar aan tafel te zitten vanmiddag. Ze stralen niks uit, als verslagen honden. Alsof de wereld vergaan was."

Valentijn Driessen constateert dat Van Nistelrooij voor aanvang van het seizoen al niet de eerste keus was van de directie. "Die Brands heeft het nooit echt in hem zien zitten. Ruud zei dat hij er niet klaar voor was, maar toen kwam Marcel Brands en toen zei Ruud dat hij het wel wilde. Marcel Brands wilde eigenlijk zijn eigen trainer er neerzetten, maar Ruud dacht toen Brands kwam: 'ik stap er toch in'. Dat had hij nooit moeten doen."

Derksen is vervolgens stellig over de algemeen directeur van PSV. "Brands heeft een goede naam als technisch directeur opgebouwd, maar ik heb het altijd een vreemde man gevonden. Je drong nooit tot hem door. Ik vind het een beetje een gluiperd.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand