De Rooij verwacht leuke wedstrijd: "Feyenoord zal gebrand zijn"

Rick de Rooij
Rick de Rooij Foto: © Pro Shots

PSV Vrouwen en Feyenoord Vrouwen strijden zondagmiddag om plek drie in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Het duel begint om 12:15 uur.

PSV Vrouwen staat momenteel vierde, met Feyenoord Vrouwen op vier punten achterstand. Rick de Rooij, trainer van de Eindhovenaren, verwacht een leuke wedstrijd op PSV Campus De Herdgang.

"Ik verwacht twee ploegen die willen winnen en vol voor de winst gaan spelen. Feyenoord zal gebrand zijn", zegt de oefenmeester op de website van de club uit Eindhoven.

"PSV wil de derde plek behouden en strijden voor een plek in de Eredivisie Cup. Het gaat voor het publiek een mooie wedstrijd worden, waar PSV zich wil laten zien", aldus De Rooij, die zondag niet kan beschikken over de geblesseerde Maxime Snellenberg.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties