De Mos weet uitslag van PSV - Dortmund al: "Ben ik van overtuigd"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Orange Pictures

Aad de Mos is positief gestemd over de kansen van PSV in de Champions League. Volgens De Mos gaan de Eindhovenaren op zeker door naar de volgende ronde.

De Mos doet die voorspelling in een video item van het Eindhovens Dagblad. "De uitslag is al bekend. Het gaat 2-1 voor PSV worden. Dortmund werd weggespeeld door Newcastle United en de Engelsen hadden de wedstrijd dik moeten winnen. En AC Milan en PSG kregen ook veel kansen in de ontmoetingen met de Duitsers. Ik verwacht dat PSV net zoveel kansen gaat krijgen als deze ploegen. Dan moet het ook een beetje meezitten. Maar met goed voetbal gaan ze scoren. Daar ben ik van overtuigd."

Ook verwacht de oud-trainer van PSV dat Dortmund op de counter zal loeren. "Daar waren ze het meest succesvol mee. Maar dat past ook wel een beetje bij PSV, want die zijn goed in de kleine ruimte." Toch geen De Mos geen twijfel over een goede afloop voor PSV. "Als ik een beetje vooruitloop, denk ik dat ze de beste zullen zijn over twee wedstrijden. Die gaan door."

Lees meer:
0 reacties