De Mos verklaart gelijkspel: "Ze praten in de bus over Ibiza"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Orange Pictures

PSV heeft de titel al binnen maar moet het seizoen nog uitspelen. In de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard kwamen ze niet verder dan 1-1.

Door het gelijkspel in Limburg kunnen de Eindhovenaren het record van meeste punten in de Eredivisie niet meer evenaren. Aad de Mos probeert te verklaren waarom dat toch niet is gelukt. "Peter Bosz kan dat soort verhalen vertellen dat je als topsporter moet proberen dat record te verbreken en ga je ook die wedstrijd winnen. Zo werkt het in de voetballerij blijkbaar niet. Ze gaan toch met 25 graden in de bus, dus dat is warm. Dit laten ze dan blijkbaar lopen want die wedstrijd moet je normaal gesproken altijd winnen."

Ook denkt de analist dat het bij PSV meer over de geplande vakantie zal gaan. "In de bus praten ze natuurlijk over Ibiza. Dat is voetbaleigen en dat moet je proberen voor te zijn. Dat is ook weer voer voor de complottheorieën richting de wedstrijd tegen RKC. Je kunt vier dagen naar Ibiza gaan en een topwedstrijd spelen omdat je ontspannen bent. Maar je kan ook een wedstrijd spelen waarvan je denkt: waar zijn we mee bezig?", aldus De Mos.

Lees meer:
0 reacties