De Mos tipt aanvaller: "Hij staat garant voor zeker twintig goals"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Pro Shots

Aad de Mos denkt dat PSV goed moet nadenken over welke spelers verkocht worden. De oud-trainer denkt dat de club de financiële zaken goed op orde heeft en dat verkopen geen noodzaak is.

"PSV heeft een goede investeerder met Van der Wallen, dus hij zal ook wel achter zitten en gezegd hebben: jongens, laten we dat bij elkaar houden, we hoeven niet speciaal spelers te verkopen", zegt De Mos tegenover Twee Viertje. "Verleden jaar hebben ze een aantal spelers verkocht en nu komt dat op de begroting te staan dus er is geen noodzaak."

"Ik denk niet dat PSV financiële problemen heeft dus er zullen betere aanbiedingen moeten komen voor Gutiérrez, Sangaré en Gakpo. Dat zijn toch jongens die in de as van het elftal zeer belangrijk zijn." Gakpo heeft daarnaast ook aangegeven dat hij bij PSV altijd speelt en beseft dat dit in het buitenland niet zomaar gegeven is. "Dat is heel slim. Want zo is het natuurlijk ook."

"Als hij naar Arsenal zou gaan is er geen zekerheid dat hij ook in de basis komt", gaat De Mos verder. "Het is toch acclimatiseren, alle spelers hebben er moeite mee in het begin, zelfs de grootste spelers hebben daar moeite mee; Lukaku bij Chelsea, De Bruyne bij Chelsea. Kijk maar eens hoe dat gaat met misschien wel de beste middenvelder ter wereld, Kevin de Bruyne."

In de spits is PSV zelf nog op zoek naar versterking. De Mos zou de komst van Luuk de Jong een goede zet vinden. "Hij staat garant voor zeker twintig goals. Hij scoorde bijna één op één bij Barcelona als hij in de basis stond, in een veel moeilijker competitie, dus in Nederland gaat hij zeker twintig goals maken", aldus De Mos.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Emmen -
za 13 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
PSV -
za 20 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Volendam -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Excelsior -
-
PSV -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 Go Ahead Eagles 0 0 0
12 NEC 0 0 0
13 PSV 0 0 0
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
Bekijk de hele stand