De Mos: "Denk dat PSV over een heel seizoen wordt bevoordeeld"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Pro Shots

PSV gaf in extremis in De Kuip een voorsprong weg. Uiteindelijk werd het 2-2 door een zeer discutabele strafschop. Daarmee lijkt het behalen van het kampioenschap een onmogelijke opgave geworden.

Aad de Mos vindt echter niet dat PSV dit seizoen veel is benadeeld. "Ik denk dat je over een heel seizoen wordt bevoordeeld", geeft hij juist aan bij het TweeViertje. "Ik was bij PSV-Willem II, daar wordt een goal goedgekeurd die ook afgekeurd had moeten worden door de VAR en kom je gelukkig voor tegen Willem II thuis. Daar wordt dan niet over gesproken. Over een heel seizoen, met plussen en minnen, eindigt het allemaal zo."

Uiteindelijk denkt De Mos dat PSV niet het kampioenschap heeft verdiend. "PSV heeft ook voor gestaan in het seizoen, vergeet dat niet", benadrukt hij. "Ajax is daar boven gekomen, Ajax heeft na de uitschakeling door Benfica ook veel punten weggegeven en daardoor is PSV weer in het spoor gekomen. Ik denk dat Ajax over 34 wedstrijden toch wel terecht kampioen wordt", aldus De Mos.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties