De Mos: "Dat blijft het kantelmoment van het hele seizoen"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Pro Shots

Aad de Mos ziet dat PSV door haar tweede plek in de voorronde van de Champions League is gekomen. De analist hoopt dat de Eindhovenaren geluk hebben met de loting.

"Het blijft een loterij. Je kunt pech hebben. Je kunt in de eerste ronde of tweede ronde een hele sterke treffen of een ploeg die je niet ligt, zoals Benfica, dan tref je het niet. Het zijn maar hele kleine verschillen tussen zulke ploegen vaak en dan moet het ook meezitten", vertelt hij bij het Eindhovens Dagblad.

Hij zag de wedstrijd tegen de Portugezen waarop het seizoen eigenlijk al dreigde te mislukken. "Dat blijft het kantelmoment van het hele seizoen. Als je die elf tegen tien niet kunt winnen, anders had je toch een andere seizoen gehad denk ik", besluit De Mos.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties