De Mos begrijpt RvC: "Oppassen dat ze geen vierde of vijfde worden"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Pro Shots

PSV nam deze week afscheid van John De Jong nadat er een vertrouwensbreuk was ontstaan tussen de technisch directeur en de Raad van Commissarissen. Aad de Mos legt bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN uit dat hij wel snapt dat er afscheid van De Jong is genomen.

"Heel vervelend voor John de Jong, maar ik moet ook zeggen dat PSV de scouting niet op orde heeft", zo begint De Mos. "Ze hebben veel spelers gekocht die ze zelf benoemd hebben als toppers, maar ik zie het niet. Ik zie Til op de bank zitten en ik zie Hoever op maandagavond spelen. De keeper heeft mij ook nog niet kunnen overtuigen en Veerman en Simons zie ik alleen tegen de kleintjes. Ik hoop dat ik ongelijk heb en dat ze vandaag wat laten zien tegen Feyenoord. Ik kan me voorstellen dat de Raad van Commissarissen deze beslissing heeft genomen.”

Marcel Brands gaf gisteren aan dat de beslissing omtrent De Jong niets met de afgelopen transferperiode te maken had. Daar denkt Aad de Mos het zijne van. “Je kunt in het voetbal niet altijd de waarheid zeggen”, zo legt De Mos uit. “Het is een collega van hem met wie hij veel heeft samengewerkt. Maar bij PSV is iets aan het veranderen, ten goede, vind ik. De RvC is een sterk geheel op dit moment. Die willen terug naar de grote tijden van de grote tijden en de grote aankopen uit het verleden. Ajax heeft betere spelers gehaald, Feyenoord heeft goed ingekocht, lijkt me. PSV is gewend aan Ronaldo Nilis, Farfan, Kezman en Van Nistelrooij, niet te vergeten. Dat is verdwenen bij PSV. PSV moet oppassen dat ze geen vierde of vijfde gaan worden met deze selectie."

Cody Gakpo juicht na zijn doelpunt tegen Polen

Nederland wint voor 50 (!) keer je inzet

Interlands! Het Nederlands elftal speelt zondagavond de Nations League-wedstrijd tegen België. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Oranje. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
PSV -
zo 9 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
PSV -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
FC Utrecht -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Groningen -
-
PSV -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 18 18
2 Ajax 7 17 18
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
Bekijk de hele stand