"Dat Sandler al concreet in beeld zou zijn, is geen uitgemaakte zaak"

Phillipe Sandler aan de bal in De Kuip
Phillipe Sandler aan de bal in De Kuip Foto: © Pro Shots

PSV wil graag verder met André Ramalho. De Braziliaan kan bijtekenen in Eindhoven, maar zal dan wel vrede moeten hebben met een rol als eventuele back up.

Dit seizoen was dat eigenlijk ook het plan met Ramalho. "Omdat de club aan het einde van de transfermarkt Armel Bella-Kotchap aantrok. De huurling raakte echter geblesseerd en kwam na een schouderoperatie amper nog in actie, vooral bij Jong PSV", geeft clubwatcher Rik Elfrink aan in het Eindhovens Dagblad.

Ramalho speelde daarom het overgrote deel van de wedstrijden. PSV wil graag het contract van de 32-jarige verdediger verlengen. "PSV vindt de Braziliaan van groot belang door zijn leidende rol in de spelersgroep, maar vooral ook als eventuele back up of concurrent voor een nieuweling in de toekomst", schrijft Elfrink.

Bella-Kotchap keert na dit seizoen in principe terug naar Southampton, waardoor er ruimte is voor een inkomende transfer. Wie dat moet worden? Dat is nog lang geen uitgemaakte zaak, aldus Elfrink. " Het is niet ondenkbaar dat de komende weken bijvoorbeeld Zeno Debast van Anderlecht weer in beeld komt, of de in Portugal spelende Jeremiah St. Juste. Dat Philippe Sandler van NEC al concreet in beeld zou zijn, is nog geen uitgemaakte zaak."

"Technisch directeur Earnest Stewart van PSV houdt wat dit betreft de kaarten tegen de borst. Logischerwijs, want de transfermarkt moet nog helemaal op gang komen", sluit de clubwatcher af.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
PSV
21:00
RKC Waalwijk
zo
18/08
Heracles Almelo
12:15
PSV
za
24/08
Almere City
20:00
PSV
zo
1/09
PSV
16:45
Go Ahead Eagles
za
14/09
PSV
21:00
NEC
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 NAC Breda 0 0 0
12 NEC 0 0 0
13 PEC Zwolle 0 0 0
14 PSV 0 0 0
15 RKC Waalwijk 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
Bekijk de hele stand