"Dat klinkt superhard voor Mohamed Ihattaren, maar het is wel zo"

Mohamed Ihattaren bij PSV
Mohamed Ihattaren bij PSV Foto: © Pro Shots

Mohamed Ihattaren heeft een zwaar jaar achter de rug. De oud-speler van PSV verloor zijn vader en zag daarna een Italiaans avontuur mislukken. Chatilla van Grinsven vindt dat de negentienjarige middenvelder daarmee moet dealen.

"Je hebt ook gewoon doorzettingsvermogen nodig", zegt de dertigjarige basketbalster bij VI Vandaag. Van Grinsven, die tussen 2006 en 2020 voor het Nederlands elftal speelde, weet waar ze over praat. "Ik ben ook mijn vader verloren tijdens een topsportcarrière. Het is enorm hard, dus ik snap waar hij doorheen is gegaan."

"Maar ook al ben je achttien, negentien of twintig jaar: je mindset doet alles", vervolgt Van Grinsven. "Je moet tegen alles kunnen, zelfs als je vader overlijdt. Zelfs daar moet je tegen kunnen. Dat klinkt superhard, maar het is wel zo."

Volgens René van der Gijp heeft PSV er alles aan gedaan om Ihattaren te laten slagen. "Wij leven in Nederland van transfers, dus PSV heeft hem gepamperd. Die hebben van alles met hem gedaan: hem gedoucht, z’n haar gewassen, met hem naar de kapper geweest...", zegt hij gekscherend. "Alles om het hem naar zijn zin te maken. Maar het lukte niet."

BetCity heeft een Boosted Odd voor het bekerduel tussen PSV en Telstar. Weet PSV te winnen eigen huis? Dan krijg je als nieuwe speler 3x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand